Az ipari szektorban nem ritka, hogy egy méretes, átlátszatlan tartályban kell folyadék vagy szilárd anyag szintjét látni, mérni, szabályozni. Ezekre a feladatokra nyújtanak megoldást az általunk forgalmazott legegyszerűbb, vizuálisan leolvasható szintjelzőktől az alanóg kimenetes (4-20mA vagy 0-10V) és reed relés szintmérőkig, szint távadókig, szintkapcsolókig. Termékeinkkel nem csak leolvasni tudjuk a szintet, hanem azt szabályozni, szinten tartani és mérni is.

A by-pass típusú szintmérőnek kijelzője nagyobb távolságból is tisztán látható a tartályok oldalán. A mérés egy úszó segítségével történik, amely egy mindkét végén karimás vagy menetes csatlakozással ellátott by-pass csőben mozog.

A jó láthatóság érdekében az úszóba épített mágnes a tartállyal megegyező magasságú kijelző kétszínű görgőit átfordítja, a fel-le mozgása során. Az úszó alatt a kijelző piros, míg az úszó felett fehér színű oszloppal jelenik meg. A készülék alkalmas víz, üzemanyagok, vegyszerek vagy olajok szintjének a kijelzésére.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Küldhetünk neked 5 tippet a méréstechnikai eszközök karbantartásához? Ha ezeket követed, eszközeid még tovább szolgálnak téged hibátlanul! Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az 5 tippet ajándékba!

Fel!