Miben tudunk segíteni?

Cégünkről

 

Nem szeretnénk azzal untatni, hogy milyen rég alakultunk, milyen széleskörű a termékpalettánk, és mennyire szakképzettek munkatársaink. Ehelyett azt szeretnénk megismertetni veled, hogy mi mindennel lehetünk a szolgálatodra, hiszen ezért vagy itt.

Azok a termékek, amelyeket forgalmazunk, az áramlásmérők, nyomásmérők, hőmérsékletmérők és szintjelző műszerek számodra munkaeszközök. Nekünk viszont mindez a szenvedélyünk.

Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy kivételes figyelmet fordítunk minden egyes ügyfelünkre, így rád is, ha hozzánk fordulsz. Legyen szó akár néhány ezer forintos ajánlatkérésről, vagy több millió forintos megrendelésről, ugyanazt a kiemelt figyelmet és magas szintű szaktudást garantáljuk.

 

Miért válassz minket?

 

Nem csak forgalmazunk, műszaki támogatást is nyújtunk

 

Bár termékpalettánk igazán széles, mi nem csupán forgalmazók vagyunk. Mivel közvetlen kapcsolatot ápolunk a képviselt gyártókkal, bármilyen kérdésre első kézből, szinte azonnal tudunk válaszolni.

Ha egy termékünkkel kapcsolatban műszaki, beszerelési, programozási probléma, szállítási vagy pénzügyi kérdés merülne fel, bátran tedd fel nekünk, mert biztosan tudunk segíteni.

 

Kiváló minőségű méréstechnikai eszközöket adunk, gyártói áron

 

Tudjuk jól, hogy az ár sem utolsó szempont. Mivel közvetlenül a gyártó cégeket képviseljük Magyarországon, igazán jók az áraink.

Mint közvetlen és kizárólagos forgalmazó, termékeinket első kézből kínáljuk partnereink részére, ez teszi lehetővé, hogy lehetőségeinkhez képest a legköltséghatékonyabb megoldást nyújtjuk ügyfeleink méréstechnikai igényeire.

 

Rövid szállítási határidővel dolgozunk

 

A munkánkban a precizitás és a szakmai tudás mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy mielőbb átadhassuk neked azt a méréstechnikai eszközt, amire szükséged van. Éppen ezért rövid szállítási határidőkkel dolgozunk.

 

Speciális igényeidet is képesek vagyunk kielégíteni

 

Mivel termékeink között a méréstechnikai és automatizálási műszerek széles választéka megtalálható, a legkülönfélébb igényeknek is eleget tudunk tenni.

Olyan speciális alkalmazási területek esetében is tudunk megfelelő terméket ajánlani, amelyekre a piacon csak kevesen tudnak megfelelő eszközt adni. Nálunk nem okoz problémát egy 300°C-os közeg mérése sem, így ha speciális igényekkel keresel meg minket, akkor is tudunk segíteni.

 

Magasan képzett, segítőkész mérnökcsapattal dolgozunk

 

Akkor tudunk jó megoldásokat nyújtani, ha csapatunkban magasan képzett szakembereket alkalmazunk, ezért erre kiemelt figyelmet fordítunk.

A mérnökeink és ügyfeleink közötti szoros kapcsolat azt eredményezi, hogy a mérnöki munka felhasználói tapasztalattal párosul. Minden, amit ügyfeleinktől tanulunk, segít nekünk a termékfejlesztésben, ez pedig megrendelőink javát szolgálja.

 

Átlagon felüli ügyfélélményt nyújtunk

 

Ha hozzánk fordulsz, számíthatsz arra, hogy mindent megteszünk azért, hogy valóban elégedett legyél.

  • Ha műszaki támogatásra van szükséged, akár a gyártó cég specialistáját is bevonjuk.
  • Ha munkaidőn túl van szükséged segítségre, biztosítunk telefonos elérhetőséget.
  • Ha szükséges, akár személyesen megyünk el hozzád, hogy egyeztessük azokat a műszaki feladatokat, amiket el kell végezni, hogy ez alapján a legoptimálisabb mérőeszközt tudjuk ajánlani számodra.

Most, hogy már ismersz minket, engedd meg, hogy segítsünk eligazodni a méréstechnikai és automatizálási termékek világában. Nem fogsz csalódni sem termékeinkben, sem szolgáltatásainkban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Küldhetünk neked 5 tippet a méréstechnikai eszközök karbantartásához? Ha ezeket követed, eszközeid még tovább szolgálnak téged hibátlanul! Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az 5 tippet ajándékba!

Fel!