A hőmérő házba épített Bourdon csöves mérőszerkezet a hőmérséklettől függő nyomást egy nitrogénnel töltött csővezetékben közvetíti a kijelzőhöz a mért értéket. A csővezeték másik végében egy korrózióálló acél szonda nyúlik a közegbe. Ezeket a hőmérőket szinte bármilyen területen lehet használni, ahol fontos a folyamatos hőmérés.
Termékeink továbbá határérték kapcsolóval, analóg kimenettel is kérhetők.

A digitális hőmérő egy intelligens elektronikával van ellátva. A hőmérsékletmérést egy ellenállás hőmérő végzi, és a mért érték az elektronika segítségével digitálisan leolvasható a kijelzőn.

Az ellenállás hőmérő egy védőtokba épített hőmérsékletfüggő villamos ellenállást tartalmaz. A közeg hőmérséklet változásának függvényében változik az ellenállás értéke is. Egy beépített jeladó segítségével az ellenállás értéke átalakul villamos jellé (4-20mA vagy 0-10V).

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Küldhetünk neked 5 tippet a méréstechnikai eszközök karbantartásához? Ha ezeket követed, eszközeid még tovább szolgálnak téged hibátlanul! Iratkozz fel hírlevelünkre, és elküldjük neked az 5 tippet ajándékba!

Fel!